Dokumentarci

Pogledajte novu kroniku ZagrebDoxa koja se prvi put održava i izvan Zagreba

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Promo
ZagrebDox
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
28.02.2018.
u 15:29
Ovogodišnje festivalsko izdanje ugostit će više od 120 renomiranih imena svjetske i domaće dokumentarne scene: redatelje, članove žirija, filmske profesionalce.
Pogledaj originalni članak

14. izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox vodi vas na putovanje svijetom kroz osam dana.

Od 25. veljače do 4. ožujka u dvoranama kina Kaptol Boutique Cinema prikazat će se ukupno 125 zanimljivih i uzbudljivih dokumentarnih priča iz cijeloga svijeta. ZagrebDox se prvi puta održava i izvan Zagreba te programom Dox u gostima od 2. do 4. ožujka prikazuje filmove u Osijeku, Rijeci i Splitu.

Ovogodišnje festivalsko izdanje ugostit će više od 120 renomiranih imena svjetske i domaće dokumentarne scene: redatelje, članove žirija, filmske profesionalce. Očekuju vas svjetske premijere, susreti autora i publike te razmjena dijaloga kroz mnogobrojne diskusije koje otvaraju aktualne društvene teme.

Pogledajte novu kroniku ZagrebDoxa:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liskovaca
13:03 01.03.2018.

sisači proračuna na okupu!