hnk ivana pl. zajca

Pijanist Filip Fak novi je ravnatelj riječke Opere

Pijanist Filip Fak novi je ravnatelj riječke Opere
04.03.2021.
u 10:40
Članovi Kazališnog vijeća HNK Ivana pl. Zajca za ravnatelja Opere imenovali su Filipa Faka.
Pogledaj originalni članak

Nakon sjednice Kazališnog vijeća kompletiran je ravnateljski tim koji će voditi HNK Ivana pl. Zajca u sljedeće četiri godine. Na prijedlog intendanta Marina Blaževića, za ravnatelja Opere članovi Kazališnog vijeća imenovali su Filipa Faka. Tako se ovaj istaknuti pijanist i skladatelj, čest umjetnički suradnik riječke Opere, pridružio timu umjetničkih ravnatelja što ga čine i ravnateljica Hrvatske drame Renata Carola Gatica, ravnateljica Baleta Maša Kolar i ravnatelj Talijanske drame Giulio Settimo. Uz poslovnu ravnateljicu Martinu Radelju, najuži krug suradnika intendanta Marina Blaževića čine i Alan Vukelić koji će upravljati Tehnikom, te upraviteljica Promidžbe, marketinga i prodaje Ana Miljanović.

Filip Fak pijanist je i skladatelj rođen 1983. godine u Rijeci. Profesor je na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu i solo pijanist Zagrebačke filharmonije, a trenutačno obnaša i dužnost predsjednika Hrvatskog društva glazbenih umjetnika. Nastupao je kao solist i komorni muzičar u gotovo svim važnijim hrvatskim kulturnim centrima te u desetak europskih zemalja, SAD-u, Meksiku i Kini. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
zvezdomor
12:14 04.03.2021.

A Fak