Hladno pivo

Od danas u prodaji ulaznice za Dan radosti na Šalati

Foto: arhiv Meart
Od danas u prodaji ulaznice za Dan radosti na Šalati
04.03.2013.
u 10:38
Ulaznice se prodaju preko sustava Eventima-a, a cijena ulaznice u pretpodaji je 80 kuna, a na dan koncerta (ako ih bude) 110 kuna
Pogledaj originalni članak

Nedavno najavljeni koncert kojim će Hladno pivo proslaviti 25 godina od svog prvog koncerta u karijeri, izazvao je popriličan interes te osnovno pitanje:kada će ulaznice u prodaju? Uz to fanovi Hladnog piva povezali su datum održavanja koncerta s bivšim Danom mladosti te dali naziv koncertu – Dan radosti. 

Ulaznice za Dan radosti u prodaji su od ponedjeljka 4. ožujka. Prve će biti puštene u prodaju točno u  podne, preko sustava Eventima-a, a cijena ulaznice u pretpodaji je 80 kuna, a na dan koncerta (ako ih bude) 110 kuna.

Prije 25 godina bend Hladno pivo održao je svoj prvi koncert. Ravno iz lokalnog parkića s pivama u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja, popeli su se na pozornicu izviđačkog natjecanja u Kumrovcu i započeli legendu. Da bi obilježili svoj trnoviti put od jednog malog i neiskusnog benda do ostvarenog sna i pritom pokazali kako su i nakon četvrt stoljeća ostali vjerni sebi i svom izvornom glazbenom izričaju, Hladno Pivo će se popeti na veliku pozornicu zagrebačke Šalate 25. svibnja 2013. i s publikom proslaviti svoj koncertni rođendan.  

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.