predstava u vlaku

Kako je put do Dugog Sela postao magična avantura

Kako je put do Dugog Sela postao magična avantura
13.07.2021.
u 10:47
"Baol" putujuća je predstava u vlaku HŽ-a na relaciji Zapadni kolodvor - Dugo selo i autorski projekt studenata Akademije dramske umjetnosti.
Pogledaj originalni članak

U četvrtak i petak, 8. i 9. srpnja, odabrana publika, ali i slučajni putnici imali su priliku gledati jednu sasvim neobičnu predstavu.

Naime, “Baol”, kako joj je ime, predstava je koja se održala u putničkom vlaku Hrvatskih Željeznica na relaciji Zapadni kolodvor – Dugo Selo. Riječ je bila o studentskom projektu, ispitu na studiju Produkcije studentice Katarine Grgić te diplomskom ispitu glumaca Domagoja Ivankovića i Zdenke Šustić.

A “Baol”, u režiji Patrika Sečena, nadasve je magična i topla priča o mladom čarobnjaku Baolu (Ivanković), koji sa suputnicima Mentorom (Tin Rožman), Fražom (Šustić) i kondukterom (Igor Jurinić) putuje u Dugo Selo, po legendarno pero vremena mističnog Dugina feniksa.

Prožeta urnebesnim glazbenim brojevima koji nam danima ne izlaze iz ušiju, mađioničarskim trikovima i provalama nekontroliranog smijeha publike, predstava je zaintrigirala i putnike u vlaku te radnike HŽ-a, koji su oduševljeno promatrali zbivanja.

Doznajemo da se nove izvedbe planiraju na jesen pa naćulite uši jer “Baola” nikako ne smijete propustiti. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.