Blockbuster

Iščekivani Interstellar Christophera Nolana u studenom u kinima

Foto: Blitz
Iščekivani Interstellar Christophera Nolana u studenom u kinima
18.09.2014.
u 13:13
Ljubitelji pravih znanstveno-fantastičnih filmova s nestrpljenjem očekuju nove materijale o priči koja prati brižnog oca Coopera (Matthew McConaughey) i njegovo međuzvjezdano putovanje
Pogledaj originalni članak

Jedan od iščekivanijih filmova godine, Interstellar, u kojem su sna­ge udružili redatelj Christopher Nolan i trenutno najtraženiji hollywoodski glumac Matthew McConaughey šest tjedana prije dolaska u kina uspio je u najvećoj tajnosti sačuvati gotovo sve detalje vezane uz ovaj atraktivni blockbuster. 

Osim dva objavljena trailera i jedne fotografije iz filma, javnosti je tek sada predstavljen službeni plakat na kojem se nalazi ovogodišnji dobitnik Oscara i Zlatnog globusa u astronautskom odjelu. 

 

Ljubitelji pravih znanstveno-fantastičnih filmova s nestrpljenjem očekuju nove materijale o priči koja prati brižnog oca Coopera (Matthew McConaughey), bivšeg pilota i inženjera koji se posvetio mirnom životu farmera, i njegovo međuzvjezdano putovanje na koje će krenuti nakon što skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi mogla biti ujedno i spas ljudskoj vrsti. No, ovaj herojski pothvat izgleda i kao put s kojeg nema povratka... 

U filmu se pojavljuju i Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain te Casey Affleck.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.