DOKUART Bjelovar

Grand prix osvojio beogradski redatelj Mladen Matičević za "portretiranje" Arsena Dedića

Foto: Damir Špehar
završni party dokuarta
Foto: Damir Špehar
Dokuart završni party
Foto: Damir Špehar
Dokuart završni party
11.10.2014.
u 13:29
DOKUartovci veselicom do jutarnjih sati uz sastav Norma belle ispratili još jedan uspješan dokumentaristički festival
Pogledaj originalni članak

Spuštena je zavjesa 9. Dana dokumenatarnog filma u organizaciji Udruge za promicanje kulture DOKUart, a koji se uz BOK fest svrstavaju u najveću godišnju kulturnu manifestaciju. Po mnogočemu je ovogodišnji DOKUart bio ponajbolji, a u riznici sjećanja ostati će sjajni, vrhunski dokumentarci i osebujni gosti od kojih su Bjelovarčani sve tajne o filmovima doznali iz prve ruke.

Posljednju večer kao poseban komentator i gost iznenađenja bila je glumica i scenaristica Jelena Veljača, a koja je govorila o fenomenu i utjecaju turskih sapunica. Susretljiva i simpatična Jelena na poziv DOKUartovaca odazvala se unatoč zdravstvenim teškoćama te je pozorno odgovarala na svaki upit iz publike.

U konačnici za zahvalu publici, zbog svake večeri dupkom ispunjene kino dvorane Kulturnog i multimedijskog centra, predstavili su se svi organizatori i marljivi volonteri, zaslužni što su Bjelovarčani po 9. put mogli uživati u čarima najanagrađivanijih dokumantaraca. Vrhunac je bilo proglašenje Grand prixa prema ocjeni vjerne publike, a koji je po drugi puta otišao u ruke beogradskog redatelja Mladena Matičevića, ovog puta za "portretiranje" Arsena Dedića.

A samu točku na i DOKUartovci su stavili završnim partyjem do jutarnjih sati uz koncert sjajnog i neponovljivog benda Norma belle.

>> Grand prix i 5.000 kuna osvojili učenici OŠ Strahoninec za "Pasji život"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.