Diskografija

Gibonnijeva Toleranca najprodavaniji album u 2010.

Gibonnijeva Toleranca najprodavaniji album u 2010.
13.01.2011.
u 11:38
U samo devet mjeseci od izlaska prošle godine "Toleranca" je u regiji prešla ''dijamantnu nakladu'' od više od 30.000 primjeraka, što je i te kako vrijedan rezultat za današnju domaću diskografiju.
Pogledaj originalni članak

Diskografska kuća Dallas izvještava da je s prvim danima nove godine iz Hrvatske diskografske udruge stigla službena potvrda da je Gibonnijeva "Toleranca" najprodavaniji album 2010. godine ( u konkurenciji i domaćih i stranih izdanja u Hrvatskoj). Isti uspjeh Gibonni je ostvario i u Sloveniji, gdje je album "Toleranca" također na samom vrhu ljestvice najprodavanijih albuma godine.

U samo devet mjeseci od izlaska prošle godine "Toleranca" je u regiji prešla ''dijamantnu nakladu'' od više od 30.000 primjeraka, što je i te kako vrijedan rezultat za današnju domaću diskografiju. Osim toga, ovo je peti put uzastopno da je novi Gibonnijev album najprodavanije izdanje godine, a uspjelo mu je to prije "Tolerance" sa albumima "Acoustic/Electric", "Unca fibre", "Mirakul" te "Judi, zviri i beštimje".

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CI
cici14
12:48 13.01.2011.

Kad je netko dobar možeš ga samo voljeti ili mrziti. Ovoga volimo.

EU
EUfan
18:31 13.01.2011.

Folirant se dobro prodaje!