Izložba u Splitu

Djela Ivana Kožarića u splitskoj Staroj gradskoj vijećnici

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Djela Ivana Kožarića u splitskoj Staroj gradskoj vijećnici
02.08.2015.
u 14:27
U Splitu je otvorena izložba Ivana Kožarića
Pogledaj originalni članak

        Bez ikakvog službenog otvaranja, u Staroj gradskoj vijećnici na splitskoj Pjaci postavljena je izložba djela velikog hrvatskog umjetnika Ivana Kožarića. Sve do 14. rujna mogu se razgledati njegovi najkvalitetniji radovi koji su posuđeni iz Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, od Grada Zagreba, iz Galerije umjetnina u Splitu, od obitelji Kožarić i Udruge “Lauba”. Izloženi su ne samo skulpture, crteži i ulja već i dokumentacija, fotografije...

U prizemlju Stare gradske vijećnice postavljene su Kožarićeve skulpture i monumentalnija djela, dok su na katu predstavljeni crteži i ulja.U prizemlju Vijećnice, jer kako bi se bez toga izložba i mogla zamisliti, izloženo je jedno “malo” prizemljeno Kožarićevo sunce, promjera oko pola metra budući da se ono “veliko”, zagrebačko nije baš moglo preseliti u grad podno Marjana.Posjetitelji splitske izložbe nedvojbeno će uživati u izuzetnim djelima koje je naš najveći živući likovni umjetnik stvarao još od 1955.     

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.