Za djecu

"Besima u običnim nebesima" nova je slikovnica Sonje Tomić

Foto: arhiva VL
"Besima u običnim nebesima" nova je slikovnica Sonje Tomić
10.12.2010.
u 15:53
Munogisica Besina drugim životinjama, a posebno lavu Žutislavu, priča priču o dolasku i životu Kraljevića
Pogledaj originalni članak

Besima je mungosica. U  dogodovštinama i razgovoru s ostalim životinjama, posebice s lavom Žutislavom, na djeci prihvatljiv način ona priča priču o Kraljiću, počevši od događaja s trima kraljevima, djetinjstvu i ostalim evanđeoskim zgodama sve do Uskrsa i Uzašašća kada je Kraljić skočio na oblačić spreman da uzleti. U tom trenutku odjednom se u orlovskim kandžama nađe Besima i tako se priključi Kraljiću u nebesima…

Ovo je uzbudljiva priča koju donosi slikovnica "Besima u običnim nebesima" autorice Sonje Tomić, koja potpisuje i tekst i ilustracije. Upravo ju je objavila Kršćanska sadašnjost, a s cijenom od 90 kuna ona je i prihvatljiv božićni dar za djecu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.