Problemi u stranci?

Samo tri dana prije izbora Sinčić osnovao novu stranku

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Vilibor Sinčić
12.09.2016.
u 22:14
Sinčić je izbjegavao konkretan odgovor na pitanje
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo uprave potvrdilo je HRT-u da je 8. rujna 2016., odnosno samo tri dana uoči izbora, zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid – Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH. 

Na pitanje novinarke zašto je povukao taj potez, Sinčić je, izbjegavajući konkretan odgovor, rekao kako je samo riječ o pravnim zavrzlamama te da se htio osigurati.

Na opetovano inzistiranje novinarke odgovarao je kako je koalicija čvrsta i da ta koalicija ide dalje: – Nije bilo nikakve fige u džepu. Uvijek je bilo nekakvih podmetanja.

Nešto prije, na pitanja o napadima preko društvenih mreža Hrvoje Runtića i Mihaele Varge na njega i druge članove Živog zida, rekao je kako se njima kolega Runtić ne javlja, ne dolazi na sastanke i ne znaju što je s njim, no vrata su mu otvorena.

– Kolegu Runtića postavili smo na poziciju šefa izbornog stožera te za nositelja liste. Htio bih da on dođe i da porazgovaramo, da uspostavimo suradnju. Naša vrata su mu otvorena i sada je on na potezu – poručio je Sinčić.

>> Sinčić: 'Dok god je Petrov na političkoj sceni, bit će mnogo odugovlačenja i maltretiranja. Velika koalicija će se dogoditi prije ili poslije

>> Sukob u Živom zidu! Članica središnjeg odbora napala Sinčićevu zaručnicu: Ideja stranke je izdana, kad ona zaurla Sinčić ne smije zucnuti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar MK
MK
22:42 12.09.2016.

...a u kojoj je sada član? ...samo moze biti u jednoj. ...a ovo osnivanje nove stranke na rezervu, to meni izgleda kao "samodopadnost krizana paranojom" i to pred najblizim suradnicima.

TH
than
23:49 12.09.2016.

Danas ga slusao kako se izvlaci na pitanje, a vidi se iz aviona da ne govori istinu.

TT
tTony
03:36 13.09.2016.

DI vam je pamet .Koje za ovo kriv oni ili gradjani koji su im dali glas.