Štete

Zrakoplovne tvrtke traže pomoć od Europske unije

Foto: AFP,arhivska fotografija
Zrakoplovne tvrtke traže pomoć od Europske unije
18.04.2010.
u 15:55
Zrakoplovne tvrtke očekuju potporu na europskoj razini poput one što su je dobile banke ili automobilska industrija. Dnevni gubici prema procjenama iznose 200 milijuna dolara
Pogledaj originalni članak

Europske zrakoplovne tvrtke koje trpe goleme gubitke zbog potpune paralize zračnog prometa počinju tražiti pomoć od Europske unije. Zrakoplovne tvrtke očekuju potporu na europskoj razini poput one što su je dobile banke ili automobilska industrija.

Od četvrtka naime traje obustava zračnog prometa u većem dijelu Europe, a dnevni se gubici penju na 200 milijuna dolara.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RI
RINMA
17:13 18.04.2010.

Pa to im je jedina prilika da nešto zarade. Treba samo dobro napumpati gubitke. Mnoge nod njih, među njima i CA su ustvari uštedjele, tj. smanjili gubitke kad se ne leti.

UK
Ugo Kajvez
16:14 18.04.2010.

Ako EU nama zabranjuje pomagati našim brodgradilištima, treba njima zabraniti pomaganje njihovim avio prevoznicima ....... (retorički)