nova suradnja

Velpro ponovno jača tržišnu poziciju malih kvartovskih trgovaca

Foto: pixabay
Velpro ponovno jača tržišnu poziciju malih kvartovskih trgovaca
11.07.2018.
u 07:12
Velpro ima 17 veleprodajnih centara u 14 gradova.
Pogledaj originalni članak

Veleprodajni lanac Velpro, koji je u sastavu Agrokora, potpisao je sa Savezom udruga malih trgovaca RH ugovor o suradnji za ovu godinu, objavili su jučer iz Velproa.

Savez okuplja 262 mala trgovca iz 13 županija kojima će se s novim ugovorom i dalje olakšavati normalno funkcioniranje i svakodnevna nabava trgovačkih roba, koja je često otežana zbog ograničenih resursa skladištenja i radne snage ili velike udaljenosti od logističkih skladišta. A pružat će im se i usluge stručnog savjetovanja u opremanju i upravljanju prodavaonicama.

Intenzivan proces reorganizacije kroz koji smo prolazili proteklih godinu dana pripremio nas je na sve trenutne izazove na hrvatskom tržištu, a osobito smo fokusirani na to da malim trgovinama pomognemo u svakodnevnom poslovanju te tako zajednički unaprijedimo i jačamo njihov tržišni položaj – rekao je direktor sektora prodaje Velpra Marko Malić. Velpro ima 17 veleprodajnih centara u 14 gradova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.