Završni dogovori na WTM-u

U pulskoj Areni turnir bivših teniskih asova

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
grad Pula
Foto: Duško Marušić
Pula, Arena
08.11.2019.
u 16:00
Podno 3.000 godina starih zidina, nakon legendi Bayerna i Vatrenih, trebali bi zaigrati i tenisači koji su nekad bili broj jedan u tom sport
Pogledaj originalni članak

Nakon promidžbenog uspjeha kojeg su polučile utakmice Bayernovih i legendi Vatrenih u pulskoj Areni, Turistička zajednica Istre sprema još sličnih spektakala. I dogodine će nogometne legende zaigrati nogomet u Areni, ali u planu je i turnir teniskih legendi.

Direktor TZ Istre Denis Ivošević na velikoj burzi turizma u Londonu World Travel Market, koja se održava od ponedjeljka do srijede, finišira dogovore za taj dvodnevni spektakl, koji bi Istrani htjeli organizirati u svibnju 2020

- Vidjet ćemo hoćemo li uistinu i uspjeti dobiti taj termin u predsezoni, koji je nama promotivno najatraktivniji. U svakom slučaju sudjelovalo bi šest teniskih asova, koji više nisu aktivni u tom sportu, ali ih po njihovim rezultatima i uspjesima poznaje cijeli svijet -pojašnjava Ivošević. 

Očekuje se publicitet sličan onome koji je pratio nogomet bivših Bayernovih i hrvatskih zvijezda. A taj su događaj podno zidina Arene starih 3.000 godina popratili svi važniji sportski portali u svijetu, koje dnevno čita do 20 milijuna ljudi, te mnogi drugi mediji.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.