Pusić nakon puta

Turkmenistanci naručuju nove trajekte od Hrvatske?

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Turkmenistanci naručuju nove trajekte od Hrvatske?
03.11.2014.
u 00:21
Interesa ima i za cestogradnju i IT sektor. No Pusić zabrinjava realizacija
Pogledaj originalni članak

Nakon povratka iz Turkmenistana, ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić otkrila je Media servisu moguću narudžbu novih trajekata.

Interesa ima i za cestogradnju i IT sektor. Zabrinjava je realizacija.

>>Čak 51 spavač čuva si svoj posao u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova

>>Pusić: Ako većina javnosti bude protiv monetizacije, to treba respektirati

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TH
than
01:00 03.11.2014.

Ala se ova nasetala na racun sirotinje ove drzave, a rezultat ravan nuli... Aj' na stranu ona Cile avantura, ali sto to znaci moguca narudzba, a zabrinjava ju realizacija ?!?! Znaci nema narudzbe jos, a sumnja u nase ljude ? Pa to je prava ministrica. IT sektor ? Pa to postaje svima njima neka postapalica... Nemamo mi vise sto s IT sektorom. Drug Zoki je otisao, kako je receno u 'silikonsku dolinu' i sve sredio... U Australiji isto... A i onaj posjet Londonu ministara i Emiratima... Pa ima da procvjetamo od silnih ulaganja slijedece godine.