PREKINULI SURADNJU

Tim Kabel otkazao ugovor Petrolu: 'Ne želimo surađivati s tvrtkama kojima je enormna dobit važnija od građana'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Ivan Top?i?, vlasnik tvrtke Tim Kabel
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Petrol u znak prosvjeda zatvara prodajna mjesta između 12 i 13 sati
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Petrol u znak prosvjeda zatvara prodajna mjesta između 12 i 13 sati
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Ivan Top?i?, vlasnik tvrtke Tim Kabel
28.12.2022.
u 18:26
Ne namjeravamo poslovati sa tvrtkama koja nemaju razumijevanja u teškim situacijama za građane države u kojoj posluju, tim više što tužbu ne pripremaju prema domicilnoj državi Sloveniji, kaže Ivan Topčić
Pogledaj originalni članak

Tvrtka Tim Kabel prekinula je poslovnu suradnju s Petrolom, objavili su iz domaćeg distributera kabela u vlasništvu Ivana Topčića, piše Lider. Petrol je jučer objavio kako su izgubili 45,6 milijuna eura zbog regulacije naftnih derivata u Hrvatskoj te su najavili podnošenje odštetnog zahtjeva te poduzimanje drugih radnji za osiguranjem održivog financijskog položaja tvrtke.

– Tvrtka Tim Kabel ne želi poslovno surađivati s tvrtkama kojima je enormna dobit važnija od solidarnosti prema građanima i kupcima u državi u kojoj posluju. Vlada Republike Hrvatske u ovim teškim i kriznim vremenima donijela je privremenu mjeru koja ima za cilj očuvanja standarda građana, a tvrtka koja posluje na teritoriju Hrvatske i koja je u prvih devet mjeseci od strane građana ostvarila enormnu dobit, usprkos toga namjerava tužiti Republiku Hrvatsku. Ne namjeravamo poslovati sa tvrtkama koja nemaju razumijevanja u teškim situacijama za građane države u kojoj posluju, tim više što tužbu ne pripremaju prema domicilnoj državi Sloveniji, te stoga ovu odluku javno objavljujemo – stoji u dopisu kojeg potpisuje Topčić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 80

Avatar antikomunist2
antikomunist2
18:47 28.12.2022.

Respekt, gospodine Topčić! Respekt!

BE
Berri
18:56 28.12.2022.

Petrol više ne želim vidjeti niti na slici, a kamoli ići kod njih točiti. Napravili su krivi poslovni potez i sada će dobiti bojkot! Ne kažem da je Crodux boli, ne kažem ni da je Shell moralniji, samo znam da iz principa neću točiti na Petrolu osim u slučaju više sile.

18
18071976
19:19 28.12.2022.

Poštovanje za gospodina Topčića , a sada bi svi hrvatski građani trebali bojkotirati Petrol i Crodux , neka zatvore jer ionako ih ima na svakom koraku , više nikad neću točiti niti kupovati kod njih , odjeb je lansiran