PROMO

RWE u Hrvatskoj postaje E.ON

RWE u Hrvatskoj postaje E.ON
09.01.2020.
u 13:35
RWE, vodeća tvrtka za pružanje naprednih energetska rješenja u Hrvatskoj s više od 200.000 kupaca, postaje dijelom međunarodne grupe E.ON, jednog od najvećih operatera europskih energetskih mreža i infrastrukture povezane s energijom te pružatelja naprednih rješenja za više od 50 milijuna kupaca diljem Europe.
Pogledaj originalni članak

E.ON i innogy zajedno kao novi E.ON postaju prva velika europska energetska tvrtka koja se u potpunosti posvetila novom energetskom svijetu i potrebama kupaca. Novi E.ON vidi se kao arhitekt u upravo onim područjima koja će odrediti uspjeh transformacije energetskog sustava u Europi: pametne distribucijske mreže i inovativna korisnička rješenja.

„Naša lokalna transformacija iz opskrbljivača energijom u vodeću kompaniju za energetska rješenja u Hrvatskoj već neko vrijeme uspješno traje. Kupcima nudimo mogućnost proizvodnje vlastite, čiste energije i smanjenja potrošnje energenata uz naša pametna rješenja. Želimo energiju učiniti čišćom, a potrošnju pametnijom, tako da naš kupac ne samo da će financijski uštedjeti, nego još važnije, doprinijet će očuvanju našeg prekrasnog planeta“, kaže Karl Kraus, predsjednik Uprave E.ON Hrvatske.

S početkom nove godine, RWE-ove tvrtke preimenovane su u E.ON Hrvatska (holding kompanija), E.ON Energija i E.ON Plin (tvrtke za opskrbu) te E.ON Solar (fotonaponska rješenja). Za više informacija posjetite našu novu web stranicu www.eon.hr ili nam se obratite putem naše nove adrese epošte info@eon.hr. Besplatni broj naše Službe za korisnike ostaje isti 0800 8777.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr