REDIZAJN

Popularna Pipi ima novi izgled. Kako vam se sviđa?

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Pipi
Foto: Dalmacijavino
Dalmacijavino Pipi
Foto: Dalmacijavino
Dalmacijavino Pipi
Foto: Dalmacijavino
Dalmacijavino Pipi
Foto: Dalmacijavino
Dalmacijavino Pipi
Foto: Dalmacijavino
Dalmacijavino Pipi
Foto: Dalmacijavino
Dalmacijavino Pipi
01.03.2017.
u 13:44
Ilustraciju za novu Pipi napravio je Mads Berg, jedan od najboljih svjetskih ilustratora
Pogledaj originalni članak

Dalmacijavino je predstavilo novi izgled svih svojih proizvoda, uključujući i popularnu narančadu Pipi, koja je, kao i vina i jaka alkoholna pića, dobila nove etikete.

– Suvremenim izgledom i povećanjem kvalitete naših proizvoda želimo se ponovo pozicionirati kao značajan proizvođač koji posluje u skladu s trendovima na tržištu. Vjerujem da će novi vizualni identitet naše nekadašnje kupce podsjetiti, a one nove pozvati da probaju i uvjere se u njihovu izvrsnost – izjavio je Luka Diel-Zadro, predsjednik Uprave Dalmacijavina. Dodao je da će proizvode s novim vizualnim identitetom na tržište uvoditi postupno, kako se budu trošile zalihe proizvoda u dosadašnjem pakiranju, a planiraju da puni asortiman bude dostupan do Uskrsa.

Dizajn nove etikete za Pipi, jedno od najpoznatijih pića prošlih vremena, zadržao je prepoznatljivi retro stil, a u centru nove etikete je lik Pipi djevojke. Ilustraciju za novu Pipi napravio je Mads Berg, jedan od najboljih svjetskih ilustratora, poznat po art deco stilu i vintage grafikama, a koji je surađivao i s Coca Colom, Oranginom, Legom...

– Novim dizajnom željeli smo prikazati da je uživanje u ljetu, suncu, moru i društvu ono što Pipi i danas čini drukčijim i posebnim pićem. Jednostavno rečeno, Pipi je retro piće nove generacije s dodanim ekstraktom bezbrižnosti – izjavio je Damir Ciglar, direktor reklamne agencije Imago, dodavši kako će Pipi biti specifična i po tome što će se do ljeta na tržištu pojaviti nekoliko varijanti etikete, a svaka će svojom ilustracijom u pozadini pratiti priču o Pipi.

Foto: Dalmacijavino

>> Hajduk predstavio reklamu: Hoće li atraktivna Marija biti nova Ana Sasso?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

TE
texas
14:01 01.03.2017.

ljepo izgleda,jedva cekam da probam,nisam jako dugo pio taj sok!

MO
mobitel20
14:48 01.03.2017.

Dobra stvar. Dalmacijavino bi,genaralno, lako moglo napraviti novi proboj...Uz Pipi, imaju savrsenu travaricu, pelinkovac i vino merlot.

LE
LeandroZG
14:03 01.03.2017.

Po meni odlican sokic, nesto najblize san pellegrinu koji se ne mogu probiti od coca cole (fante) na police i kafice