Protupožarna oprema

Pastor oprema aerodrom u Armeniji za 4 milijuna kuna

Foto: Arhiva VL
Pastor oprema aerodrom u Armeniji za 4 milijuna kuna
07.06.2010.
u 14:53
Zagrebački Pastor Inženjering zajedno s Pastorom iz Moskve, članom Pastor Grupe, potpisao je ugovor o projektiranju i opremanju novog terminala aerodroma Zvartnots u Erevanu.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački Pastor Inženjering zajedno s Pastorom iz Moskve, članom Pastor Grupe, potpisao je četiri milijuna kuna vrijedan ugovor o projektiranju i opremanju novog terminala aerodroma Zvartnots u Erevanu, glavnom gradu Armenije.

Pastor će tako izraditi sustav protupožarne zaštite od vatrogasnih aparata do sofisticiranog fiksnog sustava za gašenje požara. Prema riječima Domagoja Ivana Miloševića, predsjednika uprave Pastora, to je prvi takav ugovor potpisan nakon 1991. godine s jednom od država bivšeg Sovjetskog Saveza, a izvan Ruske Federacije. Radovi na aerodromu koje treba izvesti Pastor trebaju bti gotovi do kraja ove godine, a Pastor je podizvođač glavnom izvođaču MLL industriesu iz Ervana.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.