Promo

Neoconto – sigurno i moderno knjigovodstvo za manje udruge!

Foto: PR FOTO
Neoconto – sigurno i moderno knjigovodstvo za manje udruge!
VL
Autor
PR Članak
22.12.2015.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Imate manju udrugu i trebate sigurno i moderno knjigovodstvo? Želite unaprijediti svoje poslovanje? Neoconto knjigovodstveni software zaista će vam olakšati život! Riječ je o specijaliziranoj i cjelovitoj internetskoj usluzi namijenjenoj udrugama za vođenje knjigovodstva i administrativnih poslova. Od sada vam ulazni i izlazni računi, izvodi, blagajna, članarine, isplate honorara te zakonom propisana upravljačka izvješća više neće zadavati glavobolju, a osnovna sredstva, vođenje popisa članova i izrada financijskog plana i programa rada postat će zbilja jednostavno!

Da biste koristili Neoconto aplikaciju, ne trebate biti stručnjak. Njezina uporaba sasvim je jednostavna i u potpunosti pod nadzorom Neoconto knjigovodstvenog tima. Potpuna usluga knjigovodstva bit će dostupna od 25. siječnja 2016., a do tada možete koristiti Neo Free paket koji omogućava besplatnu izradu statuta i vođenje popisa članova.

Nakon 25.siječnja udruge će na raspolaganju imati tri paketa. Najbolji izbor za sve one udruge starije od tri godine koje su ostvarile uvjete te pravovremeno donijele odluku za prijelaz na jednostavno računovodstvo, bit će Neo S paket. Neo M paket bit će namijenjen vođenju dvojnog knjigovodstva , dok će Neo L biti sveobuhvatan paket koji omogućava vođenje i jednostavnog i dvojnog knjigovodstva te obuhvaća nadograđenu razinu tehničke podrške. Ukratko, dok vi mirno spavate, Neoconto brine da je sve prema trenutno važećim zakonima!

Svakako bacite pogled na Neoconto blog, koji nudi zanimljiv i stručan sadržaj o modernom poslovanju udruga, zakonskim i knjigovodstvenim promjenama te svakodnevnim situacijama s kojima se udruge susreću u svom poslovanju. Naravno, pratite ih i na službenoj Facebook stranici.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr