do 22. travnja

Imate poslovnu ideju? Prijavite je na natječaj 'Pametnom idejom do uspjeha'!

Foto: ''
Imate poslovnu ideju? Prijavite je na natječaj 'Pametnom idejom do uspjeha'!
15.04.2014.
u 17:23
Vaša ideja ima dobre šanse za ulazak u finale ako je: kreativna, inovativna, ostvariva na našem tržištu, a posebno ako ideja ima izvozni potencijal! Nije važno radi li se o proizvodu ili je u pitanju usluga
Pogledaj originalni članak

Imate poslovne ideje, već započete projekte ili prototipe koje biste željeli pretočiti u uspjeh? Onda ste na pravom mjestu!

Natječaj "Pametnom idejom do uspjeha" nagrađuje najbolje ideje i nudi priliku za ostvarivanje poslovnih zamisli. Zainteresirani svoje zamisli mogu slati do 22. travnja 2014. i tako doći u priliku osvojiti neke od vrijednih nagrada. Natječaj podupire Vipnet kao glavni partner projekta te Erste Banka i Hewlett Packard, a podijeljen je u tri faze: prikupljanje poslovnih ideja – traje do 22. travnja; selekcija pristiglih poslovnih ideja i odabir 10 do 15 najboljih ideja te glasanje čitatelja i žirija za najbolje ideje između odabranih 10-15 čime će se stvoriti izbor od 5 finalnih ideja.

Nakon toga sljedi predstavljanje 5 finalnih ideja i predstavljanje investitorima te na koncu odabir najboljih.

U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni, poslovno sposobni, državljani Republike Hrvatske koji zadovoljavaju uvjete propisane u pravilima natječaja. Vaša ideja ima dobre šanse za ulazak u finale ako je: kreativna, inovativna, ostvariva na našem tržištu, a posebno ako ideja ima izvozni potencijal! Nije važno radi li se o proizvodu ili je u pitanju usluga. Ako mislite da znate kako svoju ideju učiniti isplativom - prijavite se!

Kao što svi znamo, nije problem doći do ideje za projekt, već je pravi izazov provesti tu ideju u djelo. Pomoći ćemo vam u tome. "Pametnom idejom do uspjeha" je prilika za sve koji imaju znanje, kreativnost i želju da ostvare svoj poduzetnički san. Ako upravo vaša ideja odgovara zahtjevima stručnog žirija, imate priliku života u kojoj možete svoju ideju, ali i svoj život – obogatiti brojnim kontaktima, vještinama i znanjima. Naučite s nama – kako se posao podiže, razvija i kako se, naravno, ostvaruje uspjeh.

Žiri natječaja čine najuspješniji predstavnici poslovnog i poduzetničkog svijeta u RH: Miljenko Graovac i Tomislav Makar (Vipnet Hrvatska), Igor Strejček (Erste Banka), Željko Kovač (Centar za poduzetništvo Zagreb), Kristina Ercegović (Zaokret), Saša Cvjetojević (Insako, CRANE), Krešimir Dvorski i Ante Gustin (Nextbike), Andrey Shtylenko (Studio Antar) i Tea Kranjec (One stop shop for EU funds, KRUTAK).

Perspektivnim projektima osigurava se aktivna podrška, pomoć i savjetovanje članova žirija te pomoć u upoznavanju potencijalnih klijenata.

Centar za poduzetništvo Zagreb poklanja: Usluge poslovnog savjetovanja pobjedniku u trajanju 6 mjeseci, savjetničke usluge za TOP 3 ideje u trajanju 3 mjeseca, izrada investicijske studije za pobjedničku ideju. Također u sklopu natječaja će se održati i poduzetnički seminari za top 10 kandidata.

Ispunite svoju prijavnicu i prezentirajte svoju poslovnu ideju! Možda baš vaša ideja bude odabrana, a vama se pruži prilika za razvoj vlastitog posla o kojem ste oduvijek sanjali!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.