Ogromna šteta

FED: Nema rizika za kolaps Wall Streeta u slučaju propasti BP-a

Foto: KK i Duncan Davidson via Flickr CC
FED: Nema rizika za kolaps Wall Streeta u slučaju propasti BP-a
29.06.2010.
u 09:53
Češljanjem dokumenata i istraživanjem odnosa s financijskim institucijama u posljednja dva tjedna, navodno, nije utvrđen rizik za globalni financijski sustav.
Pogledaj originalni članak

Američka središnja banka FED istražila je povezanost velikih financijskih institucija s Wall Streeta s energetskim koncernom BP u vezi sa situacijom nastalom nakon ekološke katastrofe u Meksičkom zaljevu. Kako javlja Reuters, pozivajući se na dva izvora iz istrage, nije utvrđen sistematski rizik za Wall Street u slučaju propasti naftnog magnata kojeg će posljedice ekološke katastrofe stajati milijarde dolara.

Češljanjem dokumenata i istraživanjem odnosa s financijskim institucijama u posljednja dva tjedna navodno nije utvrđen rizik za globalni financijski sustav. Tako nijedna institucija nije prisiljena mijenjati svoje kreditne veze s BP-om.

Na tržištima i dalje vlada sumnja hoće li BP uspjeti sanirati posljedice velike ekološke katastrofe na američkoj obali.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OR
ordinaryhandsome
12:25 29.06.2010.

woow jak monetarni fond ak kolapsira zbog jedne firme hehehe taj Wall Street bi netko trebao i ukinut više, prvo zbog iscenirane krize, a dalje ne treba ni nabrajat.

UK
Ugo Kajvez
20:03 29.06.2010.

Salbuchi - The Well From Hell - Part 1 of 2 . Salbuchi - The Well From Hell - Part 2 of 2

10
101lakeoswego
15:12 29.06.2010.

hehehehehehe opet nasi novinari ne prate svjetska zbivanja, nek si procitaju kaj je izjavio engleski premijer u kanadi, a nek si procitaju i kaj je izjavio obama za BP kao kompaniju, izgleda da su svi u proslosti, hehehehehehehe