WORLD VAPE SHOW DUBAI

ELDA najbolji proizvođač e-tekućina za e-cigarete u konkurenciji iz cijeloga svijeta

Foto: ELDA
ELDA
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
20.09.2021.
u 07:48
Tvrtka ELDA, lider u proizvodnji i prodaji e-tekućina za e-cigarete na području Europe i svijeta, ove godine puni 40 godina uspješnog poslovanja
Pogledaj originalni članak

Tvrtka ELDA na prestižnom sajmu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima World Vape Show Dubai, koji se održava od 19. do 21. rujna, predstavila je nove proizvode i u konkurenciji proizvođača iz cijelog svijeta osvojila prestižnu nagradu. 

ELDA je, nakon dvogodišnjeg neodržavanja svjetskih sajmova zbog pandemije koronavirusa, na World Vape Showu Dubai predstavila liniju e-tekućina Elda Premium Summer Up i e-cigarete IzyVape. Na sajmu je osvojila nagradu u konkurenciji e-tekućina

- Osjećaj je neopisiv za cijeli naš tim u Hrvatskoj i Dubaiju. To je potvrda da znanje, upornost i inovacije vode do uspjeha - poručuju iz tvrtke. 

Tvrtka ELDA, lider u proizvodnji i prodaji e-tekućina za e-cigarete na području Europe i svijeta, ove godine puni 40 godina uspješnog poslovanja. Današnji identitet tvrtke odraz je raznih iskustava još iz vremena početka poslovanja. Upravo zahvaljujući segmentu e-tekućina, tvrtka se pozicionirala na svjetskoj razini. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.