Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vučić pozvao Hrvate da se ne cijepe i ne šalju djecu u škole bez ćirilice. Malo tko je očekivao da će se dogoditi ovo...

19.09.2021. u 16:00

Srbi u Hrvatskoj, potpuno sam siguran, najmanje žele srpske zastave na prozorima, najmanje žele biti taoci psihopata koji je u svoju nacionalno-patetičnu shizofreniju odlučio uvući što je moguće više ljudi da bi imao koga braniti od onih kojima ih isporučuje da ih napadnu. Ako je ikome potreban mir u Hrvatskoj onda su to Srbi.

Komentara 46

Avatar Malazan
Malazan
16:35 19.09.2021.

Jao evo "pametnog levičara" s -obrnutom psihologijom- 😂😁 Kao "Vučić ne želi da se Hrvati vakcinišu" pa ćemo mi sad potrčati "na cepljenje"?! Ahahahaha i onda se pitaju što su nam serije i filmovi neduhoviti? Pa država daje novce samomo ovakvim "genijalcima" 🤭🤫

Avatar Idler
Idler
17:09 19.09.2021.

More se komentirat Goranov članak ??? Vau, evo ja nebum brez obzira na bedastoče o kojim piskara !

MO
modovisisajteMaraschino
17:53 19.09.2021.

Srbi su vakcinisani 500 % ali ih još barem 60% nije primilo vakcinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije