Sa stranim partnerima

CSEBA želi osnovati novu aviokompaniju u Hrvatskoj

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
CSEBA želi osnovati novu aviokompaniju u Hrvatskoj
16.05.2014.
u 21:12
Nova aviokompanija direktnim bi letovima povezivala Hrvatsku s gradovima jugoistočne Europe i središnje Azije
Pogledaj originalni članak

CSEBA (Chinese Southeast Europe Business Association) planira osnivanje nove privatne aviokompanije sa stranim partnerima. Ta će aviokompanija direktnim letovima povezivati Hrvatsku s gradovima jugoistočne Europe i središnje Azije. Među ostalim, nakon 23 godine, direktnom zračnom linijom trebali bi biti povezani Zagreb i Beograd.

Očekuje se da će cijene aviokarata biti u razini cijena niskobudžetnih prijevoznika. – Planirani su turistički čarter-letovi između Hrvatske i Kine. Kineski turisti traže nove destinacije, a zahvaljujući nedavnim inicijativama hrvatskog Ministarstva turizma, postoji velik interes Kineza za Hrvatsku – rekao je Mario Rendulić, predsjednik CSEBA-e. Inače, lani je izvan Kine otputovalo blizu 100 milijuna putnika.

>> Na domaćim zračnim lukama pao broj putnika, u Osijeku rast od 578%

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
lutomirski
07:37 17.05.2014.

ka budu cijene Zuerich Zagreb Eura 50.- retour mozete me zvati, Croatia je lopovska kompanija...