Novi Poslovni.hr

Bogatiji, atraktivniji i bolji: Poslovni.hr u potpuno novom ruhu

Foto: Poslovni.hr
Bogatiji, atraktivniji i bolji: Poslovni.hr u potpuno novom ruhu
20.02.2020.
u 10:48
Nakon višemjesečna uzastopnog obaranja vlastitih rekorda čitanosti, Poslovni.hr ulazi u 2020. u potpuno novom ruhu! Prepoznatljiv vizualni identitet Poslovnog dnevnika unaprijeđen je još boljim korisničkim iskustvom, preglednošću te nizom tehničkih unaprjeđenja.
Pogledaj originalni članak

„Novim tehnički znatno naprednijim portalom Poslovni dnevnik dobiva mogućnost da svojim čitateljima ponudi još više kvalitetnog sadržaja. Siguran sam da će novi portal privući i one koji nas možda do sada nisu čitali, a svima onima koji nas vjerno prate već 15-ak godina pružiti još bolji doživljaj uživanja u kvalitetnom, pouzdanom i relevantnom sadržaju“, rekao je Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika.  

Poslovni.hr dugogodišnji je neupitni broj 1 portal u segmentu „businessa“ s bazom vrlo lojalnih čitatelja koja je premašila 1.000.000 korisnika na mjesečnoj razini (službena metrika u RH – gemiusRating)

Sadržajno znatno bogatija naslovnica, nov izgled foruma, atraktivnija oprema članaka, videosadržaj... samo su neki od mnogobrojnih aduta koje vam donosi novi Poslovni.hr

“U proteklih pet godina Poslovni.hr rastao je iz mjeseca u mjesec, poboljšavao sadržaj, širio spektar tema kojima se bavi, osvajao novu čitateljsku publiku i učvršćivao lojalnost korisnika. Bilo je vrijeme da taj veliki napredak pokažemo i kroz novi dizajn koji će našim čitateljima omogućiti još bolje čitateljsko iskustvo. Novi Poslovni bogat je sadržajem, pregledan i intuitivan, spreman za obaranje nekih novih rekorda“, rekla je Tina Lakić, urednica portala Poslovni.hr.

Osim gospodarsko-političkog sadržaja, portal je središnja komunikacijska platforma za sva poslovna događanja u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Posjetite redizajnirani portal Poslovni.hr i uđite u novu business klasu – jer instinkt nije dovoljan!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr