Suradnja u transformaciji duhanskog biznisa

BAT postao globalni partner automobilističke grupacije McLaren

Foto: Reuters/Pixsell
BAT postao globalni partner automobilističke grupacije McLaren
13.02.2019.
u 09:45
Neobično povezivanje komentirao je i izvršni direktor McLaren Racinga koji je rekao da podržavaju transformaciju temeljenu na inovacijama.
Pogledaj originalni članak

British American Tobacco (BAT), u čijem sastavu posluje i hrvatski TDR, ušao je u globalno partnerstvo s automobilističkom grupacijom McLaren. McLaren Applied Technologies i BAT surađivat će u razvoju baterija, naprednih materijala i dizajnu proizvoda, usmjerenima na ostvarenje BAT-ove ambicije o transformaciji duhanskog poslovanja u smjeru ponude potencijalno manje rizičnih duhanskih i nikotinskih proizvoda.

S predstavljanjem novog McLaren bolida za sezonu 2019. koje je najavljeno za 14. veljače, BAT će otkriti svoju novu platformu ”A Better Tomorrow” te kao globalni partner momčadi McLaren Formule One biti istaknut na bolidima i drugim sponzorskim pozicijama tijekom cijele sezone Formule 1, u skladu s pravilima i pratećom regulativom.

– Partnerstvo promatramo kao istinsku globalnu platformu koja će dodatno istaknuti naše proizvode s potencijalom smanjenja štete koje razvijamo pod brendovima Vype, Vuse i glo. Inovacije i tehnologija podržat će našu viziju stvaranja “boljeg sutra” za naše korisnike diljem svijeta – rekao je BAT-ov izvršni direktor marketinga Kingsley Wheaton.

Izvršni direktor McLaren Racinga Zak Brown poručio je pak kako podržavaju BAT-ovu transformaciju temeljenu na inovacijama i zadovoljni su što im svojim iskustvom i ekspertizom u tome mogu pomoći.

Turistički djelatnik - izazovi i mogućnosti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.