Foto: Thinkstock Ako ste u potrazi za poslom, evo što se nudi ovoga tjedna

Ako ste u potrazi za poslom, evo što se nudi ovoga tjedna

05. 09. 2018. u 14:53 0
Financijska agencija (FINA) zapošljava Voditelja EU projekata – viši specijalist

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Varljiva statistika Crni razlog zašto je manje nezaposlenih u Hrvatskoj

Tvrtka CCC kao jedna od najbrže rastućih europskih tvrtki u industriji obuće traži osobu za radno mjesto Voditelja poslovnice. Ako ste marljivi, imate izraženu sposobnost i smisao za prodaju te vam ovakvo rano mjesto predstavlja izazov, prijavite se ovdje.

Mlinar već je dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. U potrazi su za Stručnim suradnikom u odjelu ljudskih resursa s mjestom rada u gradu Zagrebu. Neki od zadataka su organizacija djelatnika za sezonske prodavaonice, provođenje interne edukacije te ostali operativni i organizacijski poslovi. Brza prijava.

PODACI EUROSTATA Radimo više od EU prosjeka a ne možemo otići na godišnji odmor

Financijska agencija (FINA) zapošljava Voditelja EU projekata – viši specijalist. Izrada akcijskog plana poslovanja u skladu s EU regulativama i smjernicama, izrada procedura, koordiniranje rada i vođenje internih edukacija, samo su neke od zadataka ovog radnog mjesta. Ako imate 5 godina radnog iskustva u pripremi i vođenju EU projekata, prijavite se ovdje.

TPK–Zavod traži Inženjera specijalista za metalografiju. Za ovo radno mjesto poželjna su znanja, vještine i iskustva u metalografskim ispitivanjima na energetskim, petrokemijskim te strojarskim objektima u izgradnji. Osoba će provoditi metalografska ispitivanja u laboratoriju i na terenu, raditi na mikroskopu te pripremati metalografske uzorke. Prijavite se ovdje.

Otimaju se za njegov kruh Francuz prije četiri godine doselio u Hrvatsku i radi svoj posao iz snova

Posao.hr traži Asistenta u informatičkoj podršci. Ako izvrsno poznaješ HTML i CSS, napredno koristiš Photoshop ili Corel, te si pedantan i detaljan, ovo je pravi posao za tebe. Brza prijava.

Medtronic traži osobu za radno mjesto 'Sr. Business Finance Analyst CEE, Diabetes (m/f)'. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Tvrtka RideCar je brend specijaliziran za uslugu najma vozila s vozačem, jedinstven na hrvatskom tržištu. Zapošljavaju Voditelja odjela marketinga. Od potrebnih kvalifikacija nužna je samostalnost u kreiranju marketinških aktivnosti brendova, prilagodba kataloga, oglasa i press materijala. Ako ste kreativna i dinamična osoba te imate iskustvo rada na društvenim mrežama i digitalnim medijima, prijavite se ovdje.

Sindikati protiv Vladina prijedloga 'Za veće plaće bori se štrajkovima, a ne zabranom rada umirovljenika'

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Traže osobu za radno mjesto Local Project Coordinator s mjestom rada u gradu Zagrebu. Opširnije o opisu posla u zadatcima, pročitajte ovdje.

Opti Print Adria traži Računovođu /Administratora. Radno mjesto obuhvaća računovodstvene poslove (knjiženje ulaznih računa, izvoda, financijske izvještaje), administraciju tvrtke, administrativnu podršku prodaji (pisanje različitih vrsta dopisa, odgovora na upite, izradu ugovora, računa, ponuda, slanje pošte,…), pozivanje dužnika i održavanje redovitog kontakta s korisnicima. Potrebno je minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Brza prijava.

Istraživanje Hrvatska i dalje najprivlačnija radnicima iz BiH, hrvatski radnici najviše žele u Njemačku

RIAdria Works traži Voditelje poslovnica koji će koordinirati i raspoređivati radnike za poslove u Hrvatskoj, Nizozemskoj, Belgiji i Njemačkoj. Potrebno je vrlo dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna
pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".