POZIVI SU BESPLATNI

Ako imate pitanja o zamjeni kuna u eure možete nazvati na ovaj broj telefona

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Ako imate pitanja o zamjeni kuna u eure možete nazvati na ovaj broj telefona
22.09.2022.
u 11:34
Informacije će se na besplatni info telefon moći dobiti svakim radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom u vremenu od 8 do 18 sati. Svaki propušteni poziv bit će povratno nazvan unutar najviše 120 minuta, pod uvjetom da korisnik nije u tom roku ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom
Pogledaj originalni članak

Hrvatska narodna banka (HNB) u četvrtak je u sklopu informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom aktivirala besplatni info telefon 0800 2023, na kojemu građani i poduzetnici mogu dobiti odgovore na pitanja koja se odnose na zamjenu kune eurom, priopćio je HNB u četvrtak.

Informacije će se na besplatni info telefon moći dobiti svakim radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom u vremenu od 8 do 18 sati. Svaki propušteni poziv bit će povratno nazvan unutar najviše 120 minuta, pod uvjetom da korisnik nije u tom roku ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom.

Također, pozivi zaprimljeni u vrijeme aktivacije automatske telefonske sekretarice bit će povratno nazvani sljedeći dan najkasnije do 11 sati, pod uvjetom da pojedinačni korisnik nije u međuvremenu ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom.

Besplatni pozivni broj bit će aktivan do, okvirno, kraja ožujka 2023., navode iz Hrvatske narodne banke. Broj 0800 2023 bit će istaknut i na web-stranici euro.hr preko koje se mogu slati pitanja vezana uz zamjenu kune eurom putem obrasca za kontakt.  Informativnu kampanju o zamjeni hrvatske kune eurom provode Vlada Republike Hrvatske i Hrvatska narodna banka.

VIDEO Kovanje hrvatskih kovanica eura

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.