NOVA PONUDA

YouTube Premieres: Beatlesi objavljuju animirani film 'Yellow Submarine'

Foto: arhiva VL
Beatlesi
Foto: Screenshot/YouTube
YoutTube Premieres
24.04.2020.
u 09:15
YouTube Premieres je značajka koja omogućuje umjetnicima i njihovim timova kreiranje jedinstvenih i uzbudljivih glazbenih trenutaka na YouTubeu.
Pogledaj originalni članak

Animirani film Beatlesa „Yellow Submarine” ekskluzivno će biti dostupan na YouTube Music putem YouTube Premieres na službenom kanalu 'The Beatles' u subotu 25. travnja u 18 sati.

Obnovljeni animirani film uključuje tekstove pjesama vidljivih na dnu ekrana kako bi cijeli svijet zajedno s Beatlesima mogao zapjevati neke od najpoznatijih hitova.

Animirani film Beatlesa „Yellow Submarine” objavljen je u kinima 2018. godine kako bi se obilježila 50. obljetnica filma i od tada nije bio dostupan javnosti. Hvaljeni film uključuje neke od najpoznatijih hitova Beatlesa kao što su "Eleanor Rigby,” "When I'm Sixty-Four,” "Lucy in the Sky With Diamonds,” "All You Need Is Love” i "It's All Too Much".

YouTube Premieres je značajka koja omogućuje umjetnicima i njihovim timova kreiranje jedinstvenih i uzbudljivih glazbenih trenutaka na YouTubeu.

Značajka transformira način na koji obožavatelji konzumiraju sadržaj, kreirajući događanje na kojem obožavatelji i umjetnici sudjeluju i uživaju u zajedničkom interaktivnom iskustvu.

YouTube Premieres iz temelja mijenja način na koji se glazbeni video sadržaj objavljuje, budući da gledatelji sudjeluju u zajedničkom trenutku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar KimberlyKU97
KimberlyKU97
10:41 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
00:02 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
23:06 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b