Promo

Tele2 ponudu usluga nadopunio ponudom za poslovne korisnike

Tele2 ponudu usluga nadopunio ponudom za poslovne korisnike
VL
Autor
PR Članak
02.03.2011.
u 08:40
Tarife „Knock-out Business“ i Knock-out Team Business“ namijenjene su malim i srednjim tvrtkama, a odlikuje ih najniža cijena poziva prema svim mrežama
Pogledaj originalni članak

Nešto je posebno u vođenju vlastitog posla. Sam ste svoj šef, radite posao prema vlastitim pravilima i nitko vam ne stoji nad glavom. Čak i u današnjem ekonomski izazovnom vremenu, vođenje vlastitog posla predstavlja poseban osjećaj zadovoljstva i sreće, osjećaj da ste uspjeli.

Tu činjenicu potvrdilo je i istraživanje koje je u prosincu proveo jedan od najvećih domaćih portala. Prema spomenutom istraživanju čak 60% ispitanika izjavilo je da rade posao koji vole. S druge je strane vrlo zanimljiv podatak koji govori da nevjerojatnih 95% ispitanika smatra da je za sreću na poslu važno ili vrlo važno raditi posao koji vas veseli i koji volite. Isto istraživanje pokazalo je da je za sreću najmanje bitna visoka razina odgovornosti (43%) i niska količina stresa (62%). Gledajući rezultate istraživanja može se zaključiti da se sreća ipak možda krije u vlastitom poduzetničkom pothvatu i pokretanju vlastitog posla neovisno o tome koliko bio izazovan.

No, kao i sve drugo u životu, tako i vlastiti biznis ima dvije strane. Nakon što ste ga postavili na noge, stvorili krug poslovnih suradnika i partnera, odradili uspješne projekte, došlo je i vrijeme za onaj manje lijep dio posla – naplata odrađenog posla i plaćanje računa. Ponekad se nađete u situaciji da ste doslovce zatrpani različitim papirima, računima i tablicama i "hrvete“ se kako bi bilanca na kraju mjeseca bila pozitivna.

Tom činjenicom vodio se i Tele2 kada je u svoju bogatu ponudu usluga nadopunio ponudom za poslovne korisnike. Tarife „Knock-out Business“ i Knock-out Team Business“ namijenjene su malim i srednjim tvrtkama, a odlikuje ih najniža cijena poziva prema svim mrežama – već od 0,29 kuna po minuti razgovora, besplatni pozivi unutar tvrtke. A ono što će izmamiti izmamiti osmijeh svima jest  potpuna kontrola troškova. Poslovne tarife iz Tele2 ponude omogućit će vam da od sada još uspješnije i kvalitetnije vodite svoj posao.

Od sada će vam posao predstavljati još veći užitak, znajući da se ne morate zamarati s onim dosadnim pitanjem – koliko će iznositi račun za mobitele na kraju mjeseca? A vaši suradnici više vas neće izbjegavati onih dana u mjesecu kada poštar pozvoni na vrata i dostavi račun.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr