PROMO

Svjetski automobilistički spektakl WRC Croatia rally 2021. stiže u Hrvatsku!

WRC Croatia rally
WRC Croatia rally
02.04.2021.
u 13:33
Uključite se u Ininu nagradnu igru „Čista snaga“ i osvojite nezaboravno adrenalinsko iskustvo u trkaćem autu
Pogledaj originalni članak

INA je ponosni sponzor WRC Croatia rally 2021., utrke Svjetskog prvenstva rallyja, koji će se po prvi put održati u Hrvatskoj od 22. do 25. travnja. Ljubitelji adrenalina i automobilizma doći će na svoje jer se rally sastoji od 22 brzinska ispita, a vozi se na trasi dugačkoj više od 1200 kilometara koja prolazi kroz Grad Zagreb, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju. Kako bi užitak bio veći, INA je pokrenula nagradnu igru „Čista snaga“ u kojoj dijeli jedinstvena i atraktivna rally iskustva.

Ovom prilikom INA nagrađuje svoje Loyalty članove jedinstvenim nagradama! Svi oni koji u razdoblju od 1. do 15. travnja 2021. posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto te prilikom kupnje skeniraju INA Loyalty karticu – virtualnu ili plastičnu, i prijave se s podacima na www.ina.hr, imaju priliku osvojiti uzbudljivo rally iskustvo u trkaćem vozilu, obilazak servisnog parka i druge vrijedne nagrade.

WRC Croatia rally

„Utrka Svjetskog prvenstva rallyja automobilistički je događaj godine u Hrvatskoj te najprestižnije natjecanje ovog tipa u svijetu. Kako najbolji idu uz najbolje, INA je i u ovom slučaju prepoznata kao pouzdan partner od strane organizatora utrke. Uz automobiliste, Ini svakoga dana povjerenje daju i kupci, a mi im kao vodeća kompanija na tržištu uzvraćamo visoko kvalitetnim gorivom te širokom ponudom  usluga i proizvoda. Za INA Loyalty kupce i ljubitelje rallyja pripremili smo atraktivne adrenalinske nagrade i zato sudjelujte u našoj nagradnoj igri“, izjavio je Borko Buturac, v. d. operativnog direktora za Usluge kupcima i maloprodaju.

Najveći obožavatelji uzbudljivog WRC Croatia rally 2021. od 1. do 28. travnja 2021. godine mogu pronaći i ekskluzivne prigodne suvenire na odabranim maloprodajnim mjestima Ine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr