NITKO NIJE RAVNODUŠAN

Što se točno krije iza Facebookova metaverzuma? Za 10 godina živjet ćemo kao u popularnoj igrici

Foto: VALENTYN OGIRENKO
Što se točno krije iza Facebookova metaverzuma? Za 10 godina živjet ćemo kao u popularnoj igrici
21.10.2021.
u 13:30
Facebook u cijeloj priči vidi profit, ali vidi ga i za niz drugih biznisa koji na njemu počivaju, a koje Zuckerberg treba ne bi li stvorio 'novi Faceook'

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 4

JS
Ja_sam_onaj_koji_jesam.
13:56 21.10.2021.

Postajem sve više siguran da želim izbrisati profil koji sam napravio 2009te. Kada malo bolje razmislis, što će ti to? Kome se moram dokazivati? Kada malo bolje razmislis ima neke pozitive kao kontakt sa udaljenim ljudima, ali ipak ne pod toliku cijenu ostavljanja tolikog digitalnog otiska. Treba živjeti pravi život, ne virtualni.

ST
sttipe
14:16 21.10.2021.

Kad su mi prije par godina tražili da pošaljem skenirane dokumente nekom azijatu, da digne kredit s počekom, odustao sam od facebooka. Misec dana sam osjećao ovisnost.. Skidanje s te pošasti, mi je najbolji korak od ženidbe..

PE
Peponja
07:32 24.10.2021.

Facebook, Whatsapp i instagram je gotova prića, Frances Haugen je rekla sve, "Pametnom dosta " da se čovjek radi svoje sigurnosti a i sigurnosti drugih odjavi sa svih tih računa. Znali smo to i od prije samo nam je Frances potvrdila naše teze. Svaka čast takvim ljudima kao što je i Edward Snowden. ( SIGNAL)