PROMO

Spremniji nego ikad za ljeto uz Samsung i Sport Vision

Foto: Promo
Samsung
Foto: Promo
Samsung
Foto: Promo
Samsung
09.06.2020.
u 14:49
Kako bi ljeto dočekali spremni uz vrhunske uređaje i sportsku opremu, Samsung je svoje korisnike odlučio iznenaditi posebnom ponudom, koja traje od 8. do 28. lipnja 2020.
Pogledaj originalni članak

Tako je kupnjom jednog od popularnih Samsung Galaxy uređaja S20, S20+, S20 Ultra, Note 10, Note 10+, Fold ili Z Flip moguće ostvariti popuste i do 1000 kuna za shopping u Sport Vision, Extra Sports ili Buzz trgovinama.

Priliku za povoljniju kupnju kvalitetnog sportskog komada odjeće ili obuće u navedenim će trgovinama imati i svi koji se odluče za jedan od sljedećih Samsung Galaxy modela – S10 Lite, N10 Lite S10, S10+, S10e, Xcover Pro, A71, A51 ili A41 jer će kupnjom pametnog telefona ostvariti popust do 300 kuna.

Foto: Promo
Samsung

Samsung je na tržištu prepoznat po premium uređajima koje karakteriziraju vrhunska tehnologija, napredne kamere i jedinstveni zasloni. Stoga, iskoristite ovu jedinstvenu priliku, nabavite novi uređaj i dočekajte ljeto spremni u novom sportskom outfitu. Sve što je potrebno je registrirati se na Samsung Members aplikaciju na novom Galaxy uređaju. Više o promociji saznajte ovdje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr