Novi gadget

Samsung Galaxy kamera: Fotkaj i šalji slike s lica mjesta

Foto: Samsung
samsung galaxy camera (1)
Foto: Samsung
samsung galaxy camera (1)
Foto: Samsung
samsung galaxy camera (1)
Foto: Samsung
samsung galaxy camera (1)
Foto: Samsung
samsung galaxy camera (1)
Foto: Samsung
samsung galaxy camera (1)
28.11.2012.
u 21:31
Samsung Galaxy kamera kompatibilna je sa društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook i Google+
Pogledaj originalni članak

Samsung je na tržište izbacio još jedan proizvod koji bi mogao postati pravi hit među gadgetima. Radi se o Samsung Galaxy kameri koja u sebi objedinjuje Android i mogućnost slanja snimljenih fotografija odmah, s lica mjesta, kao da se radi o pametnom telefonu, piše Mashable.

 

Prvi takav tip kamere podržane Android sustavom izbacio je ranije ove godine Nikon sa svojim modelom CoolPix S800c, no Samsung je ipak otišao korak dalje jer je Nikon koristio stariju verziju Androida, a mogao se spajati samo preko Wi-Fi-ja pa korisnici nisu mogli slati fotografije kad su izvan područja pokrivenog Wi-Fi-jem.

Samsung Galaxy kamera kompatibilna je pak sa društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook i Google+  a uz to i sa Photoshopom i Pixlrom tako da se zapravo radi o spoju pametnog telefona i kamere, jedino što još nije osmišljena mogućnost razgovora pomoću kamere. Zasad.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.