Jednostavna evidencija

Prva mobilna aplikacija loko vožnje na hrvatskom tržištu

24.11.2015.
u 14:56
Aplikacija olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara
Pogledaj originalni članak

Hrvatska tvrtka Relago plasirala je besplatnu mobilnu aplikaciju 'Loko vožnja.' Riječ je prvoj aplikaciji na hrvatskom tržištu koja omogućuje jednostavnu evidenciju loko vožnje na pametnom telefonu u stvarnom vremenu, a u potpunosti je besplatna za preuzimanje na pametnim telefonima.

Aplikacija olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara. Na samome početku vožnje pokrene se praćenje loko vožnje, a po završetku aplikacija sama unosi vrijeme kraja i izračunatu kilometražu te se upiše svrha i relacija vožnje. 

 - Aplikacija Loko vožnja uvelike olakšava svakodnevne obveze osobama koje koriste privatne automobile u poslovne svrhe. Preuzimanje je jednostavno, a aplikacija je u potpunosti besplatna. Sve što vam treba je pametan telefon, odnosno smartphone. Također, omogućeno je slanje evidencije mjesečne loko vožnje na e-mail koja se kasnije može isprintati, potpisati i na temelju koje poslodavac može napraviti isplatu, izjavio je direktor tvrtke Relago, Manuel Grgec.

>> Aplikacijom prijavili čak 22 tisuće uočenih problema

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ME
megaton
15:34 24.11.2015.

ha ha ha novinari se sale nije ovo napravljeno zbog ljudi koji privatne automobile koriste u sluzbene svrhe bas ce gazda to da plati malo sutra to je za gazdu da kontrolira radnike koji sluzbene automobile i vozila koriste u privatne svrhe to je svrha a ne obrnuto