UDAR NA SAMSUNG

Nove glasine: Apple planira dva iPhonea od 4,5 i 5 inča?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Nove glasine: Apple planira dva iPhonea od 4,5 i 5 inča?
24.01.2014.
u 12:25
Apple navodno ide prema većim ekranima kako bi se borio s najvećim rivalom Samsungom
Pogledaj originalni članak

Apple planira predstaviti dva nova veća iPhonea, objavio je jučer The Wall Street Journal.

Kako prenose mediji, dva nova modela trebala bi imati ekrane od 4,5, odnosno 5 inča, kažu neimenovani izvori. Appleovi smartphonei od 2012. godine i modela iPhone 5 imaju ekrane od 4 inča, a prethodni modeli imali su ekrane od 3,5 inča.

Apple navodno ide prema većim ekranima kako bi se borio s najvećim rivalom Samsungom, čiji smartphone Galaxy S4 ima ekran od 5 inča, a phablet Galaxy Note 3 5,7 inča. Ti modeli sve su popularniji u tržištima u razvoju.

Podsjetimo, Bloomberg je još u studenom prošle godine pisao, također se pozivajući na neimenovani izvor, kako Apple radi na većim iPhoneima, ali s ekranima od 4,7 i 5,5 inča. Tada se pisalo kako bi Apple mogao predstaviti i smartphone sa zakrivljenim ekranom, kakav je također predstavio Samsung, no WSJ piše da to trenutno nije planirano za sljedeću generaciju iPhonea.

>> Za 763 milijuna korisnika: Kreće prodaja iPhonea u Kini

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.