KAKO NA INTERNET

Mreža svih mreža: kako do nje, a da ne košta previše

Foto: Thinkstock
14.12.2017.
u 15:42
Svaki tablet pamti Wi-Fi vezu preko koje ste se jednom spojili
Pogledaj originalni članak

Posebna sorta tableta su oni koji primaju SIM kartice. S njima, možete posjećivati internet gdje god se nalazite (dok ste u dometu mobilne mreže). Ovo je vrlo komforno rješenje, ali i izrazito skupo: dodaje petstotinjak kuna na cijenu uređaja (plus ono što plaćate operateru). Manje komforno, ali puno jeftinije rješenje je Wi-Fi: njime se možete besplatno spojiti na bežičnu mrežu kod kuće, na poslu, u kafiću…

Foto: Thinkstock

U nuždi, možete se spojiti na internet preko mobitela, tako da podijelite njegovu vezu (od operatera). Potražite tu mogućnost pod Postavkama; najčešće se zove Tethering, Dijeljenje veze ili Wi-Fi Hotspot. Pod dodatnim postavkama naći ćete i mogućnost da promijenite naziv hotspota i šifru (password) – neka to bude nešto pamtljivo.

U svakom slučaju, svaki tablet pamti Wi-Fi vezu preko koje ste se jednom spojili, pa će se ubuduće automatski spajati na nju svaki puta kada ju susretne.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.