U ponedjeljak

CARNet predstavlja napredak provedbe pilot projekta e-Škole

Foto: Robert Anić/PIXSELL
CARNet predstavlja napredak provedbe pilot projekta e-Škole
07.07.2017.
u 12:26
Prezentacija će se održati u ponedjeljak u 11:00 sati u prostorijama CARNeta, Josipa Marohnića 5, Zagreb.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet u ponedjeljak, 10. srpnja, predstavit će napredak provedbe pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

Napredak pilot projekta čija ukupna vrijednost iznosi gotovo 307 milijuna kuna, a koji se većim dijelom (čak 85 %) sufinancira iz strukturnih fondova Europske unije, predstavit će zamjenica ravnatelja CARNeta i voditeljica projekta Andrijana Prskalo Maček. Na prezentaciji će sudjelovati i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Prezentacija će se održati u 11:00 sati u prostorijama CARNeta, Josipa Marohnića 5, Zagreb.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.