Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x factor

Obožavatelji ljutiti jer je Joksimović ostavio Ivu, a izbacio Antoniju!

željko joksimović
Foto: Facebook
1/5
04.05.2015.
u 08:47

Obožavatelji pjevača zamjerili su mu izbor za njegovoj Facebook stranici, tvrdeći da Antonija puno bolje pjeva od svoje kolegice...

Nakon novog izdanja showa "X Factor", ponovno su se pojavile kontroverze zbog Željka Joksimovića. Naime, mentor djevojaka je u emisije koje slijede odlučio, između ostalih, pozvati dalje Đakovčanku Ivu Ćurić, dok je izbacio Antoniju Doru Pleško iz Splita. Obožavatelji pjevača zamjerili su mu izbor za njegovoj Facebook stranici, tvrdeći da Antonija puno bolje pjeva od svoje kolegice.

Željko, Antonija nije smjela ispasti, bolja je od Ive, ali dobro, Iva je tvoja simpatija od prvog dana – glasi najpopularniji komentar na stranici glazbenika. Komentar je odobrila i sama Antonija Dora. Talentirana Splićanka nije se uplitala u rasprave, već je na svom Facebooku poručila obožavateljima da ih voli te im se zahvalila na podršci. – Hvala vam na podršci i predivnim riječima, zauvijek ostajem pri rečenici: Netko to gore vidi sve. I taj gore bolje od ikoga zna što je najbolje za mene – napisala je Pleško.

Treba napomenuti i da je ispala izvanredna Tijana Vlajković, i to zbog toga što ima 16 godina. Ipak, koplja su se najviše lomila oko Ive i Antonije.

S druge strane, Ivi Ćurić zamjerili su jer je plakala poslije svog sinoćnjeg, ali i nastupa u "boot campu". Dok se ovog puta još nije osvrnula na kritike, poslije "boot campa" objasnila je što joj se dogodilo. – Ja znam da sam u prvoj pjesmi katastrofalno pjevala, toliko sam se uplašila i trema me pojela... u tom trenutku nisam znala kako se zovem, a kamoli da pjevam... bilo mi je žao kada sam poslušala to jer znam da mogu deset puta bolje, jednostavno sam se preplašila i to je prevagnulo. Što se tiče druge prilike, bila sam tako zbunjena i nisam znala ni što mi se događa, napravila sam glupost, sjela na krivu stolicu i na kraju samo sjela na pod jer nisam znala više što bih sa sobom... Kada sam pjevala Željku, malo prave Ive se vratilo i uspjela sam se malo pribrati, on je to vidio i prepoznao emociju i mislim da me zato pustio dalje. Ne opravdavam činjenicu da sam zeznula dobrano, ali mislim da se svakom može dogoditi i, bez obzira na sve, drago mi je što sam prošla! I naravno, hvala svima koji su uz mene i koji me podržavaju... i svaku kritiku pokušavam uzeti kao konstruktivnu... Eto, toliko od mene... hvala ljudi – napisala je tada Iva.

Nada nije u potpunosti izgubljena za kandidate koji su ispali iz showa. Naime, 10. svibnja počinje glasanje za jednog ispalog kandidata kojeg će gledatelji vratiti u show.

>>Hrvati u X Factoru: Tko preživi kuću sudaca, nastupa u emisiji uživo

>>Kandidatkinja X Factora: Joksimović me smirio šaputanjem

Komentara 7

DA
danidanide
18:42 04.05.2015.

Antonia Dora je zaista posebna! Vanserijski talent! I njoj Joksimović da bude mentor, zaista nema smisla... X factor samo za zabavu, Antonia, ti si ga davno prevazišla...

Avatar babas
babas
14:41 04.05.2015.

Iva ima X faktor,za Doru se baš to ne bi moglo reći. Ako je netko oštećen,onda je to mala Tijana,odlično je pjevala,a ispala.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
11:26 04.05.2015.

joksimović je baš seljak.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije