Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao 19 godina

Dječak iz serije "Svi vole Raymonda" počinio samoubojstvo

sawyer
Foto: Screenshot
24.04.2015.
u 07:37

Sawyer Sweeten, jedan od dječaka koji je glumio u seriji "Svi vole Raymonda", počinio je samoubojstvo u četvrtak ujutro

Sawyer Sweeten, jedan od dječaka koji je glumio u seriji "Svi vole Raymonda", počinio je samoubojstvo u četvrtak ujutro.

Tragičnu vijest potvrdila je medijima njegova sestra - piše TMZ. Devetnaestogodišnji glumac navodno se upucao u Teksasu, dok je bio u posjetu članovima obitelji. - Ovog jutra u mojoj obitelji dogodila se velika obiteljska tragedija. Potpuno smo shrvani jer si je naš voljeni brat, sin i prijatelj oduzeo život - izjavila je Madilyn Sweeten nakon tragičnog događaja.

Svi koji su gledali spomenutu seriju, Sawyera će prepoznati kao Geoffreyja Baronea, slatkog dječaka, jednog od blizanaca koje su imali Ray Romano i njegova televizijska supruga Debra. U seriji je glumio od 1996. do 2005. godine. Svoj 20. rođendan trebao je proslaviti za nekoliko tjedana.

>>Otkriveno kako su izgledali posljednji sati u životu slavnog glumca

>>Nina Morić ponovno pokušala samoubojstvo!

Komentara 11

DA
Danguban
09:20 24.04.2015.

Je je. bas se zbog toga ubio. Jer je glumio u komediji! Svaku 5 epizodu po 2 min. Decko je imao drugih problema ocito. RIP (desni ako vam to nesto znaci)

HR
Hranezacijelisvijet
09:10 24.04.2015.

Ne razumijem roditelje koji mali djecu guraju u show biz. Djeci je mjesto u parku s vrsnjacima, a ne pod reflektorima s desetinama ljudi koji im daju naredbe. To nije prirodno okruzenje za dijete

PA
pandora
10:50 24.04.2015.

Depresija zavladala svjetom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije