Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Možete li je prepoznati? Ova fotografija postala je pravi hit odmah nakon objave

Danijela Dvornik
Foto: Facebook
29.07.2015.
u 13:29

U samo sat vremena od objave fotografije, post je "zaradio" više od osam tisuća "lajkova", a komentari oduševljenih korisnika Facebooka nižu se jedan za drugim.

"Znam da će bit hejtera, al moram podijeliti maminu fotku s plaže! Fakat je smršavjela! Svi znate da se dugo se borila s težinom i evo je sad nakon svog truda sa 48 godina. Go mama!!! You rock!"

Napisala je to na svom Facebook profilu Ella Dvornik ponosna na svoju majku objavivši fotografiju s plaže na kojoj Danijela Dvornik izgleda zaista odlično.

U samo sat vremena od objave fotografije, post je "zaradio" preko osam tisuća "lajkova", a komentari oduševljenih korisnika Facebooka nižu se jedan za drugim.

"Ljudi, ne znam na kojem programu je mama što se prehrane tiče, ali znam da trči svako jutro i da pliva puno", napisala je Ella.

 

Znam da ce bit hejtera, al moram podjeliti maminu fotku s plaze! Fakat je smrsavila! Svi znate da se dugo se borila s...

Posted by Ella Dvornik on Wednesday, July 29, 2015

>>Ella istetovirala leđa u čast pokojnog oca Dine Dvornika

Ključne riječi

Komentara 44

MR
MRUDante
14:17 29.07.2015.

VL-ov pojam uspjeha: U samo sat vremena od objave fotografije, post je "zaradio" preko osam tisuća "lajkova", a komentari oduševljenih korisnika Facebooka nižu se jedan za drugim.

Avatar vodomar
vodomar
19:49 29.07.2015.

Ljudi, ne znam na kojem ste vi programu, trčite li ili plivate, ali meni je od ovakvih novinarskih uradaka zlo. Koga boli kita kaj ta baba i njena jednako bezvezna kći rade?

ZE
zelenakrava
14:21 29.07.2015.

Molim tumačenje tko su dotične Ela i Danijela. Da li im je što Boris Dvornik ili netko od njegovih sinova-Dean ili Dino.Ajde malo me prosvjetlite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije