Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen u laži

Marko Grubnić fotošopirao i krao fotke egzotičnih destinacija pa ih objavljivao na svom profilu

marko grubnić
Foto: Instagram
1/7
18.01.2016.
u 10:32

Nakon što je uhvaćen u laži Modni mačak brzo je podvio svoj rep i zaključao svoj Instagram profil

Da su u laži kratke noge, na svojoj koži osjetio je i Marko Grubnić. Modni stilist poznat i po nadimku Modni mačak već tjednima svoje pratitelje na Instagramu uvjerava kako uživa na luksuznim destinacijama.

Ništa tu ne bi bilo sporno da Marko zaista ne uživa u Parizu, Londonu, New Yorku. No on vrlo vjerojatno boravi u svojoj sobi za računalom na kojem sebe digitalno ubacuje na fotke poznatih fotografa. 

Osim toga, nekima fotografije i krade pa ih, nakon što ih obradi u Photoshopu, objavljuje kao svoje.  – Upravo mi je rečeno da je neki wannabe celebrity kradljivac fotografija iz Hrvatske iskoristio i jednu od mojih fotografija kako bi se promovirao. Inače sam dosta blag što se tiče korištenja mojih fotografija. Ali ovaj je svima rekao da je on autor fotografija i još ju je digitalno unakazio, to je previše – napisao je na svojoj Facebook-stranici Miroslav Petrasko, fotograf i bloger iz Bratislave.

Njegovu idiličnom životu na kraj su stali sami autori fotografija nakon što su shvatili da su pokradeni. Bivši Modni mačak brzo je podvio svoj rep pa je brže bolje svoj Instagram profil zaključao

I was just informed that this wannabe celebrity photo thief from Croatia also used my photos to promote himself. You...

Posted by HDR shooter on 17. siječnja 2016

>>Marko Grubnić: Ne volim dečke u štiklama

>>Severina, Marko Grubnić i Maja Šuput uživaju na snijegu

Komentara 36

Avatar Pravednik80
Pravednik80
11:07 18.01.2016.

Ali na slikama se kuži da je fotošopiran on na sliku. Pogotovo Pariz. Naime, radi se o osobi sa psihičkim problemom. Trebao bi ići kod doktora, psihijatra i poraditi na tome, umjesto da vapi za centrom pozornosti. Nažalost, ovo će ga sada pratiti jako dugo vremena, ali tako mu i treba.

DU
Deleted user
10:57 18.01.2016.

nista cudno...sve je to laz, licemjerstvo, egoizam i bahatost...na zalost o takvima se pise, sto je i njihov cilj jer bez toga su nula....na zalost vidimo da im uspjeva......

Avatar TvojUjko
TvojUjko
10:49 18.01.2016.

Svašta otac napravi, a majka rodi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije