Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumio pastora

Glumac Stephen Collins otvoreno o pedofilskom skandalu: 20 godina nemam te porive

Stephen Collins
Foto: Torres/Press Association/PIXSELL
1/3
17.12.2014.
u 16:15

– Prije četrdeset godina učinio sam nešto grozno i zbog toga duboko žalim. Radim na tim problemima otkad sam napravio te grozne stvari

Stephen Collins objavio je dramatično priznanje u kojem kaže kako je imao neprimjereni seksualni kontakt s maloljetnicama.

Glumac, 67-godišnjak, nedavno je snimljen kako priznaje da je zlostavljao maloljetnice, i to prije više od 20 godina. Otvorio se za People i ispričao o tri žrtve od 1973. do 1994. godine te kako posljednjih 20 godina nema takve porive. Collins je u otvorenom pismu napisao i zašto se nije ispričao ženama koje je nekad napadao.

– Prije četrdeset godina učinio sam nešto grozno i zbog toga duboko žalim. Radim na tim problemima otkad sam napravio te grozne stvari. Odlučio sam o svemu progovoriti javno, nakon što su mnoge tiskovine objavile snimku koju je snimila moja tadašnja supruga Faye Grant tijekom povjerljivog razgovora u siječnju 2012. godine. Da snima razgovor, nismo znali ni ja ni psiholog koji je vodio seansu koju smo pohađali zbog problema u braku. Koliko god bilo teško, želim da ljudi znaju istinu. Imao sam priliku ispričati se jednoj od žena s kojom sam imao neprimjeren odnos, i to 15 godina poslije. Ispričao sam se, a ona je bila dovoljno milosrdna da to prihvati. Nakon što sam čuo da bi druge dvije žene mogle imati problema ako im se približim i pokušam ispričati, odustao sam od te ideje – rekao je Stephen.

>>'Nedavno je iskoristio ulogu u Sedmom nebu da bi zlostavljao dijete'

>>Odvjetnik: Od Stephena Collinsa je tražila milijune da ne objavi snimke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije