Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za pametne žene

Tri načina kako ga natjerati da se javi na telefon

mobitel, pričanje na mobitel
AFP/PIXSELL
24.05.2012.
u 17:35

Ako partneru dopustite da vam cijelo vrijeme šalje poruke, on će to i činiti. No postoji način kako da ga odučite od toga

 

Muškarci će danas radije slati SMS-ove nego podići slušalicu svoga mobilnog telefona i uspostaviti vezu.

– Uvijek smo povezani, a opet tako nepovezani – piše savjetnica za veze Sujeiry Gonzalez i autorica priručnika "Love Trips: A Collection of Relationship Stumbles". 

Zasigurno nije dobro nekome disati cijelo vrijeme za vratom i pokušati ga kontrolirati, no želite li uspostaviti kvalitetniju vezu, pokušajte ograničiti pozive i koristiti ih za konkretne dogovore. Za rješavanje problema ili jednostavno opušteni razgovor dogovorite sastanak u četiri oka. Inače će vam mobitel vibrirati svako malo, piše za Galtime.

Ponekad slanje SMS-a može život učiniti jednostavnijim, pogotovo ako je netko na sastanku, a poruke poput 'dobro jutro' ili 'nedostaješ mi' možda su trenutačno jedini način da stupi u kontakt s vama. A slatke riječi, pa makar bile dostavljene i tekstualnom porukom, ne možete odbiti.

Ipak, ako partneru dopustite da vam cijelo vrijeme šalje poruke, on će to i činiti. Zato se pripremite na to. Ali ako vas živcira, možete poduzeti i sljedeće kako biste to spriječili:

Nemojte mu uzvraćati poruke. Ako vam pošalje poruku, uzvratite mu pozivom. Uvijek. Ako vam napiše da je zauzet i da sada ne može razgovarati, nemojte mu ništa napisati. Ako morate jer ne možete odoljeti, napišite mu da vas nazove kad pronađe vremena. Ako nastavi pisati, nemojte odgovarati. Neće mu biti teško dignuti slušalicu ako brine za vas i želi komunicirati s vama.

Recite mu da mrzite pisati poruke. Iskrenost je najbolja opcija. Recite mu da više volite pričati. Ako je zainteresiran za vas, željet će vas učiniti sretnijima i izaći će u susret vašim željama.

Poslužite se lukavošću. Ako on i dalje šalje poruke, poslužite se lukavošću. Recite mu da je to službeni mobitel s kojeg ne dopuštaju slanje poruka jer tvrtka smatra da je to vrlo nepristojno. Kratak odgovor, i pomalo hladan, natjerat će ga da se pita što nije u redu i konačno će podignuti slušalicu. Ili, propustite nekoliko važnih poruka, a kad vas pita zašto niste odgovorili, recite mu da imate problema s tipkama na telefonu.

Komentara 1

EP
ephzhb
08:09 25.05.2012.

Kako se podiže slušalica mobilnog telefona? Molim autora da objasni svekolikom puku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije