Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da ili ne

Pet odjevnih predmeta koje ne treba nositi na vjenčanju

vjencanje 2
Reuters
04.07.2010.
u 09:01

Nekim odjevnim predmetima jednostavno nije mjesto na vjenčanjima.

Vjenčanje na koje su pozvane ženama može poslužiti kao savršena isprika za kupnju novog komada odjeće. No, nije uvijek lako odabrati što odjenuti i u čemu zablistati. Iako je u ovakvim svečanim prilikama gotovo sve dopušteno, postoje neke iznimke.

Bijela haljina (ili bilo što što bi se moglo zamijeniti za vjenčanicu)
Iako se ovo pravilo poprilično podrazumijeva, često se može vidjeti kako djevojke rade upravo ovu pogrešku. To jednostavno nije u redu. Ako imate nekakvu svečanu bijelu haljinu, sačuvajte je za neku drugu priliku, a za prijateljičino vjenčanje pokušajte pronaći nešto drugo.

Preuska i prekratka odjeća
Ako ste baš ludi za upravo takvim odjevnim predmetima, iskoristite ih za djevojačku večer, koja je ionako luda i otkačena zabava. Za dan vjenčanja ovu odjeću ipak zaboravite i odjenite nešto primjerenije.

Konzervativno odijelo
Ova kombinacija može proći samo ako je u pitanju suknja, i to neka dražesna boja sa ženstvenim detaljima. No, odijelo kakvo ste odjenuli za razgovor za posao jednostavno nije pravi izbor za vjenčanje.

Pretjerano ''kićena'' haljina
Večernja je haljina sasvim dobar izbor za vjenčanje, ali haljina koja upada u oči i gotovo vrišti ''pogledaj me!'' ili ima kakav pretjerano naglašen detalj možda ipak nije pravi izbor.

Traperice
Da, istina, udobne su, seksi i u njima ćete moći plesati cijelu noć, ali razmislite malo, nije li to pomalo nekulturno ponašanje? Još ako je riječ o modernim, poderanim trapericama, one definitivno nisu prikladan izbor. Razmislite, što bi vam baka rekla na to?

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Časna seka
Časna seka
00:15 10.07.2010.

Smokvin list kao odijelo semantički najbolje pristaje vjenčanju. Osim toga, vrućine su...

Avatar ludi kekec
ludi kekec
13:38 04.07.2010.

Ljudi stvarno svakako zarađuju za kruh... pa i na ovaj način - pisanjem ovakvih glupih tekstova...

DO
doktorica
08:47 05.07.2010.

Točno,ali u recesiji svatko nosi šta ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije