Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Champion - Povratak popularnog branda na tržište Hrvatske

Champion (1)
Foto: Champion
1/3
PR
Autor
PR članak
16.04.2013.
u 16:13

Zagrebački Arena centar od ovog ponedjeljka postaje bogatiji za još jedan vrhunski svjetski brand- CHAMPION.

Poznata robna marka Champion, vratila se na hrvatsko tržište i otvorila svoja vrata u Arena centru u Zagrebu.

Nekad iznimno poznati i popularni brand u Hrvatskoj, konačno se vratio na naše tržište

Na odličnoj lokaciji u srcu Arena centra ovaj tjedan otvorena je prva i zasada jednina trgovina poznatog sportskog branda Champion, te time upotpunila vrhunsku sportsku ponudu baziranu na prvom katu centra.

Iznimno popularan i prepoznatljiv brand oduševio je mnoge posjetitelje koji su se na licu mjesta mogli uvjeriti u izvrsnost kolekcije koja mnoge poznate modne znalce nije ostavila ravnodušnima.

Pomno birani materijali, krojevi i boje smještaju ovaj nekad vrhunski brand uz bok najboljim sportskim brandovima.

Champion nudi izvrsnu ponudu za sve sportaše i one koji se tako osjećaju no ne zaboravlja ni sve ostale poklonike sportskog načina života kao i sve one koji stavljaju naglasak na modu i najnovije trendove. Vrhunska ponuda opreme za trčanje, košarku, fitness i slobodno vrijeme, ponuda za žene, muškarce i klince zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Zasad jedna jedina trgovina u Hrvatskoj u izrazito zanimljivo uređenoj trgovini koja svojim podom podsjeća na košarkaško igralište sasvim sigurno predstavlja i novitet u uređenju sportskih trgovina i novu zvijezdu na našem tržištu.

Otvorenju monobrand Champion dućana nazočili su mnogi pripadnici javnog života te svi ostali posjetitelji koji su sa nestrpljenjem očekivali dugo najavljivani povratak.

Posjetite novootvorenu Champion trgovinu na prvom katu Arena centra, i pronađite nešto za sebe i svoje najmlađe i provjerite zašto je nekad iznimno popularni Champion i dalje osvaja srca hrvatskih potrošača.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?