Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svakodnevni interaktivni besplatni programi za djecu

Povedite svoje najmlađe na Zrinjevac, posjetite Djeda Božićnjaka, pogledajte predstavu i napravite kućicu od medenjaka!

Advent na Zrinjevcu
Foto: PR FOTO
1/4
11.12.2015.
u 12:52

Ove godine, Advent na Zrinjevcu, uveseljava najmlađe na posebnoj Dječjoj pozornici gdje se odvijaju raznovrsni kreativni programi za klince i klinceze svakim danom od 17 sati.

Advent na Zrinjevcu postao je i drugi dom Djeda Božićnjaka. Svakoga dana do 24. prosinca, Djed Božićnjak i njegov najbolji vilenjak borave svojoj Coca Cola kućici na Zrinjevcu - radnim danom od 17 do 21 sat, a subotom i nedjeljom od 10 do 14 sati te od 17 do 21 sat.

Na Dječjoj pozornici igraju edukativne interaktivne predstave Mirta Pirta i pas Martin koja pripovijeda kroz pričanje, pjevanje i ples, dok Božićnoj predstavi pas Martin priča božićne dogodovštine. Sutra, u subotu, 12. prosinca, naši mladi posjetitelji će moći uz IKEA-ine materijale stvoriti pravu kućicu od medenjaka iz bajki. Programi za djecu realizirani u sklopu suradnje s IKEA-om održat će se i 19. i 23. prosinca te 9. siječnja 2015. godine.

Također, sutra, 12. prosinca u 18 sati Veleposlanstvo Švedske, u suradnji s tvrtkom IKEA, organizira obilježavanje dana Svete Lucije, praznika koji se u Švedskoj slavi u cijeloj zemlji.

Uz raznovrstan program za djecu, najveći božićni sajam u Zagrebu i ove godine nudi unikatne blagdanske rukotvorine te tradicionalne gastronomske delicije po pristupačnim cijenama.

Advent na Zrinjevcu otvoren je radnim danom od 12 do 23 sata (vikendom od 10 sati), a svakoga dana održavaju se razni koncerti i događanja koja upotpunjavaju zagrebačku božićnu bajku.

Projekt organizira Katapult promocija u partnerstvu i u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

ADVENT NA ZRINJEVCU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Facebook.com/ZrinjevacKatapult

#AdventNaZrinjevcu

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije