Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDOMITE IH

Frenky, Saba, Timi i Jerry žele živjeti

psi
Foto: Ana V.
1/4
06.01.2014.
u 14:14

Ako ih nitko ne udomi, eutanazirat će ih u srijedu, 8. siječnja.

U Veterinarskoj ambulanti Oborovo, tek pola sata udaljenoj od Zagreba, četiri psa broje posljednje dane života.

Ne pronađu li nove vlasnike do srijede 8 siječnja, zauvijek će zaspati. Među njima je i mješanac Frenky, koji ima tek nešto više od godinu dana. Velika je maza, slaže se sa svim psima i pristojno hoda na lajni. Mješanka Saba, iako velika rastom, meka je srca, voli i ljude i druge pse i rado se igra. Velika zaigrana maza je i mješanac labradora Timi.

Obožava se maziti, a voli i druge pse. Boravak u  boksu najteže pada dvogodišnjem Jerryju, koji jedva čeka da iz njega iziđe  i da ga se pomazi. Bez problema hoda na lajni, a slaže se i s drugim psima. Psi su cijepljeni i čipirani, a zanima li vas još nešto, ili ste poželjeli nekog od njih udomiti, možete nazvati volonterku Anu na mobitel 095/5172754.

>>Eutanaziraju ih iako nisu bolesni, a nisu ni gresivni

Ključne riječi

Komentara 1

OS
osica
14:58 06.01.2014.

Ne kupujte psa - udomite psa. Ljubv se ne kupuje , ona se stiče . Čim ga udomite on to zna. Već sam pisla- imam psa iz zagrebačkog azila već 4 godine. Tako je pametan, sve zna i razumije pa znam reći da je "fakultet završio" Imam prijatelja, uvijek je tu. Nitko ne liječi tako dobro " umornu dušu, umorne noge, kao moj mali azilant" Udomte, vi koji možete psa, vjerujte mi nećete požaliti. Ubrzo će se roditi obostrana ljubav. Ne čekajte, vremena je malo a svi su krasni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije