Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPLOZIJA U ZAGREBU

Bacili mu bombu jer nije htio napustiti prostor. Ozlijeđena slučajna prolaznica

eksplozija
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/14
31.08.2016.
u 12:06

Detonacija se dogodila u 7.09 sati u Sutlanskoj ulici

Nepoznati je počinitelj jutros u Zagrebu aktivirao najvjerojatnije ručnu bombu, izvijestila je policija.

U eksploziji je lakše ozlijeđena slučajna prolaznica (rođena 1940.) koja je išla zubaru. Prevezena je u bolnicu, ali nije u životnoj opasnosti. Oštećeno je i 15-ak automobila, no riječ je uglavnom o manjim štetama.

Bomba je bačena u 7.09 sati ispred kafića u Sutlanskoj ulici, u kvartu Martinovka u Gradskoj četvrti Trnje, blizu FER-a.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o svađi vlasnika prostora, koji služi zatvorsku kaznu, i najmoprimca. Suradnici vlasnika htjeli su izbaciti najmoprimca iz ovog prostora, ali on se nije dao, a sukob je kulminirao današnjom eksplozijom.

Više informacija bit će poznato nakon policijskog očevida, zbog kojeg je ulica blokirana.

 

>> Eksplozija i požar na Vrbanima, petero ozlijeđenih

>> Potres jačine 2,9 zatresao Zagreb, u dijelu grada nestalo struje

Komentara 57

SD
sdpesticid
08:47 31.08.2016.

što bi po definiciji bila bomba ? eksplozivna naprava bez šrapnela je što ? termo bomba, ovakva, onakva.. članak ne govori o kakvoj bombi se radi pa možemo pretpostaviti i da je obična eksplozivna naprava tipa omanjeg štapina dinamita pa se podzemlje malo upozorava. ako je nekakva kašikara u pitanju i sl. onda je to već s namjerom ubojstva iako sumnjam da se krim milje ustaje u 7 u jutro.

BO
Boran
08:32 31.08.2016.

Srbi, ko drugi?!

JB
jole.brajin
09:32 31.08.2016.

Bez panike,narko dileri u akciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije