Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naplatili joj 755 kn

Zaspala u autu pa je Uberov vozač odveo na 'obilazak' dug 56 km

uber
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
30.08.2016.
u 07:56

"Tek sam idući dan shvatila što se dogodilo, kad sam dobila račun od 85 funti (oko 755 kuna)"

Komičarka Hannah Warman optužila je vozača Ubera da ju je odveo u neželjeni "obilazak" Londona nakon što mu je zaspala u autu, prenosi Metro.

Warman je bila na prijateljičinoj zabavi i trebalo joj je samo pet do deset minuta pješice do kuće. Međutim, kako je malo previše popila, odlučila je pozvati Uber. Nije očekivala da će je vozač ići zaobilaznim putem dugim čak 56 km.

– Vjerojatno sam zaspala u autu. Probudila sam se nekoliko puta i pitala "Zašto ovo traje tako dugo?" i mislim da sam pretpostavila da se izgubio ili tako nešto, ali nisam imala pojma da je prošlo sat i pol – rekla je Warman, 

– Opet sam zaspala. Kad sam došla doma, otišla sam ravno u krevet, i tek sam idući dan shvatila što se dogodilo kad sam dobila račun od 85 funti (oko 755 kuna) – rekla je komičarka, koja je kao dokaz priložila i račun na kojem se vidi kuda ju je vozač vozio i koliko je put trajao.

Nakon puno dopisivanja e-mailovima, rekla je, Uber joj je vratio većinu novca (71 funtu), ali kaže da im više ne može vjerovati dok je ne uvjere da je vozač kažnjen i objasne joj kako se to dogodilo.

U Uberu kažu da razgovaraju s vozačem i komičarkom kako bi ustanovili što se točno dogodilo.

– Za razliku od drugih prijevoznih opcija, Uberova tehnologija bilježi svako putovanje i korisnicima šalje račun s kartom puta – kažu u Uberu.

>> Volvo i Uber udružili snage na projektu razvoja autonomnih automobila

Komentara 2

TA
taxiico
11:17 30.08.2016.

znači nije malo popila već je bila mrtva pijana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije